Taideteoksen hankinta

Halutessasi tutustua taiteeseeni ja mahdollisesti hankkiakin sellaisen: Ole hyvä ja soita 0500-325309 tai sähköpostilla lasse@kempas.fi

Sen jälkeen voimme sopia sinulle parhaiten sopivasta menettelystä. Vaihtoehtoja on monia.

Galleriassamme näet laajimman otoksen sekä uusista että vanhemmista töistäni. Esillä on sekä uniikkeja töitä eri tekniikoilla että grafiikkaa. Minulla on myös varastossa suurikokoisia töitä. Kotoa galleriasta saat työn myös halvemmalla, koska ulkopuoliselle galleristille ei tarvitse maksaa vuokraa ja provisiota. Helsingistä tänne ajaa n. 3,5 tunnissa ja Turusta n. tunnissa.

Jos kysymyksessä on valmis työ ja haluat sen tiettyyn paikkaan esim. kotiisi tai yritykseesi, voin lähettää kuvia sähköpostilla. Sovimme ensin, minkä kokoisesta työstä olisit kiinnostunut ja mitä värejä siinä voisi olla. Usein olen saanut myös kuvan paikasta, johon työ aiotaan sijoittaa. Olen tehnyt paljon töitä myös niin, että minulle on näytetty paikka, johon työ tulee, sekä ympäröiviä väreja ja materiaaleja. Sen jälkeen olen mittatilaustyönä maalannut tilaan sopivan työn tai töitä. Esimerkkeinä voisin mainita lukuisten yksityiskotien lisäksi esim. Nokian pääkonttorin Helsingissä, TVO:n vierailukeskuksen Olkiluodossa , Karibian lemmenlaivoja ja Holiday Inn Kennedy Airportin aula.

Uutena toimintamuotona alkaa 2015 Lasse Kempaksen töiden taidelainaamo, eli valitset haluamasi työn. Se voi uniikki tai grafiikkaa. Maksat kuukausittain pienen summan vuokraa. Jos kuitenkin haluat työn kokonaan itsellesi, maksamasi vuokrat hyvitetään kauppahinnasta.

Taidelainaamo myös samassa numerossa, eli 0500-325309.